Praktisk INFO

Folketinget har besluttet, at al kommunikation med offentlige myndigheder så vidt muligt skal foregå digitalt via www.borger.dk Det gælder også den del, Folkekirken tager sig af. Loven trådte i kraft pr. 1. februar 2014.

Det betyder at navneændring, navngivning, faderskab og anmodning om bisættelse/begravelse skal anmeldes af den enkelte på www.borger.dk hvorefter myndigheden automatisk får besked og kan behandle sagen.

På denne side finder du supplerende praktiske oplysninger og råd om, hvad du skal gøre i forbindelse med fødsel, dåb, konfirmation, bryllup og dødsfald.

Der er også hjælp at hente til fx. salmevalg i forbindelse med vielse eller dødsfald.

Ligeledes kan du se forløbet af den kirkelige handling, (liturgien) ved dåb, vielse, bisættelse og begravelse.

Klik i menuen til venstre for at komme videre.