Gudstjenester for børn og familier

Børnemenighedsrådet

Ved Ørsted Kirke er der et børnemenighedsråd, der er særligt ansvarlig for, at der afholdes gudstjenester for børn og deres familier.

Især ved fastelavn, påske, pinse (kirkens fødselsdag) og ved Alle Helgen (Halloween) har der været tradition for arrangementer, der begynder med gudstjeneste i kirken og bagefter en spændende aktivitet. Hver gang slutter vi med at spise sammen.

Kommende børnegudstjenester vil fremgå af kalenderen her på siden, annoncering i Folkebladet Djursland, Ørsted Børnebys hjemmeside, Ørsteds Byportal samt diverse infoskærme og plakater i Ørsted.

Børnemenighedsrådet

Fra venstre: Sognepræst Jens Jørgen Refshauge, menighedsrådsformand Marianne Boje, Hans Henrik Mikkelsen, organist Henrik Høj Madsen, Helle Pedersen, Charlotte Poulsen.

Kirkens højtider i børnehøjde - forår 2017

Kartoffelfestival i Ørsted - efterår 2016

Spaghetti, lys og påskeæg - forår 2016

Halloween i Kirke og Sognegård - efterår 2015

Se billeder her

Fra "Børnegudstjeneste og Mad" den 20. maj 2015

Temaet var: Har du prøvet at bede en bøn? - Fadervor.
Vi startede med at synge sammen oppe ved orgelet, og Jens Jørgen forklarede os betydningen af Fadervor.
Man kan altid bede en bøn. Man kan folde hænderne, men man behøver det ikke. Men man koncentrerer sig bedre, og tommelfingrene danner et smukt kors. Nogle mente dog, at det ligner "englevinger".
Man kan bede om næsten alt. En af pigerne ville bede om at få en skildpadde.
Der var musestille i Sognegårdens "Bio", da vi så et par afsnit af Sigurd fortæller bibelhistorie.
Derefter fik vi gode grill-pølser med sundt tilbehør...
..og der var nok til alle.
Det er så hvidt derude! Børnegudstjenesten sluttede med et helt usædvanligt uvejr. Lyn, torden og hagl i store mængder.
Farvel og tak for i dag. Vi ses igen til Halloween børnegudstjeneste den 28. oktober.