SOGNEGÅRDEN I ØRSTED

Sognegårdens adresse: Lillegade 30, 8950 Ørsted

Dette skilt viser vej til Sognegården, Lillegade 30 i Ørsted.

Nu nærmer vi os ingangen til Sognegården. I 2004 afløste den konfirmandstuen, der var meget nedslidt og efterhånden slet ikke levede op til dagens krav. Sogne- gården blev næsten dobbelt så stor, fik højt til loftet og blev udstyret med nutidige installationer. Det blev til et lyst og indbydende lokale, som brugerne også har taget til sig med begejstring. Hvis du vil læse om den festlige indvielse, så klik her.

Sognegården bliver flittigt anvendt. Naturligvis finder konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning sted her. Sogneaftener, højskoleformiddage, caféeftermiddage er Kirkens hverdagstilbud. Kirkefrokoster kan nu også finde sted i Sognegårdens hyggelige og indbydende rammer, og hver fredag øver Spirekoret og Kirkekoret under ledelse af Kirkens organist, Henrik Høj Madsen.

Nederst et billede fra den festlige indvielse af Sognegården i september 2004