Om urnegravsted i fælles anlæg

Denne gravstedstype findes på plænen i den nordlige, gamle del af kirkegården. De enkle anlæg er opbygget i ovale bede med plads til 6 - 8 gravsteder i hver. Der er plads til 2 urner i græsset foran hver gravsten.

Der må granpyntes til jul og der er plads til en enkelt sommerblomst ved siden af hver gravsten. Buketter skal anbringes i vaser ved siden af stenen. På hvert urnegravsted må kun anbringes 1 sten, som skal være en natur sten med afrundede hjørner, og som højst måler 60 cm. i bredden og 45 cm. i højden. Den placeres med en hældning på 140 - 150 grader.

Det er kun kirkegårdens personale der foretager vedligeholdelse af anlægget. Der skal derfor indbetales et beløb der dækker ren- og vedligeholdelse i hele fredningsperioden (Legataftale).

Prisliste