Genåbning af kirken

Opdateret 15. maj

Kære menighed

Det er med stor glæde i hjerte og sjæl, at vi omsider kan melde om kirkens genåbning.
Den lange ørkenvandring er ikke helt forbi, men lakker forhåbentlig mod sin ende nu!
I hvert fald, har vi fået grønt lys til at genåbne Ørsted kirke med en gudstjeneste Kristi Himmelfartsdag kl. 11.
Af hensyn til deltagerbegrænsningen, har vi truffet en beslutning om at udelade salmesang. Derfor lander det maksimale deltagerantal på 50 mennesker (kirkebetjening foruden). Musikken og salmerne vil dog stadigvæk have en essentiel rolle i gudstjenesten som helhed, da vi vil lytte til vores dygtige kirkesanger, Olaf.
Vi skal naturligvis passe rigtig godt på hinanden, og af hensyn til smittefare, vil kun hver anden bænk tages i brug. Endvidere skal der holdes minimum 1 meters sikkerhedsafstand mellem folk, som sidder på samme bænk (medmindre der er tale om folk, som alligevel omgås til dagligt). Alle myndighedernes krav om håndhygiejne, nys/host i ærme, samt afstand skal naturligvis overholdes ved både indgang og udgang, samt under hele gudstjenestens forløb. Vi har stor tillid til, at vi sammen kan tage det ansvar, der kræves af os alle!
Da vi desværre endnu ikke føler os helt trygge ved nadverdelen, har vi til en begyndelse valgt at udelade denne. Men vi arbejder på at tænke i alternativer og håber på, at vi inden længe vil kunne åbne op for en Corona-venlig altergang.

Jeres menighedsråd og sognepræst glæder sig helt ind i sjælen til omsider at skulle se jeres velkendte ansigter igen. Vi håber på en succesrig og glædelig, men fremfor alt:
TRYG genåbning.
Velmødt.

Knus og bølgebrus fra jeres sognepræst Suus

SUSANNES LIVE GUDSTJENESTER

Kristi himmelfarts dag torsdag den 21. maj