Reception i anledning af Susanne og Jens velsignelse i Ørsted Kirke

Kære menighed

Som nogle af jer ved, skal min mand og jeg velsignes i Ørsted kirke nu på lørdag kl. 13.30 v/Louise Højlund (sognepræst i Langenæskirken, Aarhus C).
Vi har i den forbindelse annonceret, at vi ønsker menighedens deltagelse under selve ceremonien.
Den invitation bliver vi imidlertid nødt til at tilbagetrække, da der pga. omstændighederne fortsat er deltagerbegrænsning i kirken. Det er naturligvis ulykkeligt, men vi vil gerne kompensere herfor, ved at sende ceremonien "live" fra Ørsted kirkes Facebookside. På den måde håber vi, at de af jer, som havde ønsker om at deltage, alligevel vil kunne se med. Da vi ikke må synge i kirken, har vi inviteret Kasper Ehlers til at synge og spille lidt kærlighedssange med guitar. Menighedsrådet vil fortsat stille an med en reception fra 14.30-16.30 på gårdspladsen udenfor sognegården. Vi opfordrer til, at alle ikke kommer 14.30, men spredt ud i hele tidsrummet, for at overholde retningslinjerne. Jens og jeg har stadigvæk ønsker om at se så mange af jer, som muligt, på vores dag. I er jo simpelthen én af de største grunde til at vi er faldet så godt til herude!

Med kærlige hilsner
Jeres sognepræst, Susanne