Før en vielse kan finde sted, skal der afleveres en såkaldt "prøvelsesattest".

Denne attest udfærdiges af folkeregisteret i bopælskommunen. Vær opmærksom på, at en prøvelsesattest ikke må være mere end fire måneder gammel inden selve vielsesdatoen. Prøvelsesattesten skal afleveres til præsten sammen med navn og adresse på to vidner.

Dato for vielsen aftales med præsten.

Et stykke tid inden vielsen finder en samtale sted mellem brudepar og præst. Her aftales salmer, vielsesritualet gennemgåes og andre praktiske ting forklares - og I kan stille spørgsmål vedrørende vielsen, hvis I er i tvivl om noget.

Få hjælp til salmevalg: Klik her.

Se liturgien ved en vielse: Klik her.

Vil I lave jeres eget sangblad: Klik her.

Pyntning af kirken kan enten foretages af kirketjeneren eller familien. I begge tilfælde skal aftale indgåes med kirketjeneren, Frank Gjesing.

Hvis du vil vide, hvor mange bænke der er til lys/buketter: Klik her

Pr. 1. august 2018 trådte det nye fælles kordegnekontor i kraft.
Hvis der skal aftales dåb, vielse, begravelse, konfirmation m.m. skal man henvende sig til:

Kordegn Lisa Boye Knudsen
Kordegnekontoret